Bedrijfspand aankopen of -huren

Wij kennen de markt en de op markt actieve partijen uitstekend. Dit biedt een ingang om tijdig te kunnen schakelen. Het vergt uiteraard de nodige inspanning om constant op de hoogte te zijn en bovenop de markt te zitten.

Als u zich laat begeleiden door Alfred in Business wordt u waar mogelijk ontzorgt tijdens de zoektocht en kunt u zich focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Zakelijk aankopen of aanhuren

U staat op het punt om te starten als ondernemer, uw huisvestingsbehoefte is veranderd of u zoekt een nieuw passend pand om uw bedrijfsactiviteiten in voort te zetten. Een kantoorruimte, een winkelruimte of een bedrijfsruimte. De zoektocht naar een voor u geschikt pand blijkt een lastig traject te zijn. De meest courante panden zijn relatief snel van de markt verdwenen, onderhands verkocht of reeds verhuurd. Derhalve treft u niet gehele aanbod op Funda in Business aan.

We brengen allereerst uw wensen en huisvestingsbehoefte in kaart en adviseren u over de haalbaarheid hiervan. Met deze uitkomsten benaderen we de markt actief, teneinde een voor u geschikt pand aan te huren of aan te kopen. Daarbij kijken we kritisch naar bouwkundige en juridische valkuilen en voeren de onderhandelingen namens u. Na overeenstemming met de verkoper of verhuurder begeleiden we u in de contractuele fase en zorgen we ervoor dat het pand conform uw verwachtingen wordt opgeleverd.

Wilt u u een bedrijfspand kopen of huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Logo