Logo
Services van Alfred
plus oranje

Uw woning aan- of verkopen is ons vak. Uiteraard zijn er tal van ondersteunende diensten mogelijk die wij u ook kunnen bieden, zoals: financieel advies, hulp bij (ver)bouw, zakelijk vastgoed, interieuradvies, en tuinaanleg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een afspraak in met één onze specialisten via 050-534 45 33.

Onze services in een video

Alfred+ is écht uw meerwaarde in huis. Makelaars & Adviseurs in de breedste zin van het woord. Wij bieden u de volgende specialisaties onder één dak aan. Bekijk de video of lees meer op deze pagina.

Tafel met uitzicht op de woonkamer

Financieel advies

De erkende financieel adviseurs van Teerling & Partners, Guus Teerling en Gertjan Sijken, met wie Alfred Makelaars & Adviseurs inmiddels ruim 10 jaar naar volle tevredenheid samenwerkt, zijn ook gehuisvest aan de Rijksstraatweg 233 in Haren waarmee korte communicatielijnen en service voor u zijn gewaarborgd.

Teerling & Partners financieel adviseurs houden van creativiteit en slim combineren – uitzoeken wat voor u de beste opties zijn op korte en langere termijn. Ze leveren gedegen maatwerk waarmee u werkelijk iets kunt; met de service die vroeger zo gewoon was. Uiteraard zorgen zij voor goede voorwaarden en uiterst scherpe tarieven.

U kunt rechtstreeks contact opnemen via info@teerling-partners.nl of via telefoonnummer 050-5012413. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.teerling-partners.nl.

Financieel maatwerk

Teerling & Partners is gehuisvest in hetzelfde kantoor als de makelaardij, wat de communicatielijnen in alle opzichten kort maakt. De financieel adviseurs weten vakkennis en creativiteit uitstekend te combineren om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen.

Meer informatie

Marketingondersteuning

Als Alfred Makelaars & Adviseurs zetten wij alles in om voor u een optimale prijs te realiseren. En dat gaat verder, véél verder dan alleen een bord in de tuin. Wij nemen u alle zorg uit handen. De verkoop van de woning, de opslag van de inboedel, het stylen van uw woning, het zoeken naar een tijdelijke of nieuwe woning, de hypotheek: wij regelen alle aspecten die bij de verkoop komen kijken.

Meer informatie

Verkoopoptimalisatie

Om huizen gericht te positioneren is het van belang dat deze voldoen aan het wensbeeld (mogelijkheden-) van de potentiële koper. Alfred Makelaars & Adviseurs werkt nauw samen met gerenommeerde partijen om huizen te stylen, te visualiseren en te adviseren bij (ver-) bouw. Hieronder ziet u enkele visualisatie-voorbeelden (voor- en na).

Meer informatie
Straat in Groningen
Gestijlde woonkamer

Presentatie-/bouwbegeleiding

BCM Design, dat eveneens kantoor houdt in ons pand aan de Rijksstraatweg 233 in Haren, is een adviesbureau voor de optimale presentatie van uw woning door middel van het inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw woning door o.a. gebruik te maken van visualisaties, het presenteren van de woning in krachtige brochures of fotoboeken en kan u veel tijd, geld en stress besparen door het bieden van (ver-) bouwbegeleiding.

Meer informatie
Logo