Logo
Zakelijk vastgoed

Alfred+, al meer dan 60 jaar een begrip op de woningmarkt in Groningen en Drenthe, heeft haar activiteiten uitgebreid met de afdeling Bedrijfsmatig Vastgoed, Alfred in Business.

Uw zakelijke vastgoedmakelaar

Alfred in Business beschikt over een uitgebreid netwerk, specialistische kennis over en ruime ervaring in de Noordelijke Bedrijfsmatige Vastgoedmarkt. Wij willen onze klanten ontzorgen, communiceren helder en staan voor kwalitatieve hoge dienstverlening.

Bij Alfred in Business kunt u terecht voor aan- en verhuur, aan- en verkoop en taxaties van Bedrijfsmatig Vastgoed. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn op het gebied van inkrimping, huurbeƫindiging, onderhuur en sale and leaseback.

Voor persoonlijk advies en kennismaking ontvangen wij u graag aan de Rijksstraatweg 233 te Haren.

Zakelijke ruimte verkopen

Indien u overweegt uw kantoorruimte, winkel, bedrijfsruimte of beleggingsobject te verkopen, gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken. We zijn u graag van dienst.

Ons werkgebied omvat het gehele Noorden van Nederland, waar we de markt uitstekend kennen en over een uitgebreid netwerk beschikken. Wij benaderen de markt proactief. Een goede en heldere presentatie van uw te verkopen pand is essentieel. In samenspraak met u stellen we een verkoopplan op en wordt uw pand via diverse kanalen actief in de markt gezet. Wij ontzorgen u gedurende het gehele verkooptraject, vanaf de opname van het pand tot aan de overdracht bij de notaris.

Wilt u uw bedrijfsvastgoed verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Tafel met uitzicht naar woonkamer
Tafel voor zes personen

Zakelijk pand aanhuren of aankopen

U staat op het punt om te starten als ondernemer, uw huisvestingsbehoefte is veranderd of u zoekt een nieuw passend pand om uw bedrijfsactiviteiten in voort te zetten. Een kantoorruimte, een winkelruimte of een bedrijfsruimte. De zoektocht naar een voor u geschikt pand blijkt een lastig traject te zijn. De meest courante panden zijn relatief snel van de markt verdwenen, onderhands verkocht of reeds verhuurd. Derhalve treft u niet gehele aanbod op Funda in Business aan.

Wij kennen de markt en de op markt actieve partijen uitstekend. Dit biedt een ingang om tijdig te kunnen schakelen. Het vergt uiteraard de nodige inspanning om constant op de hoogte te zijn en bovenop de markt te zitten.

Als u zich laat begeleiden door Alfred in Business wordt u waar mogelijk ontzorgt tijdens de zoektocht en kunt u zich focussen op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

We brengen allereerst uw wensen en huisvestingsbehoefte in kaart en adviseren u over de haalbaarheid hiervan. Met deze uitkomsten benaderen we de markt actief, teneinde een voor u geschikt pand aan te huren of aan te kopen. Daarbij kijken we kritisch naar bouwkundige en juridische valkuilen en voeren de onderhandelingen namens u. Na overeenstemming met de verkoper of verhuurder begeleiden we u in de contractuele fase en zorgen we ervoor dat het pand conform uw verwachtingen wordt opgeleverd.

Wilt u u een bedrijfspand kopen of huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Bedrijfspand taxeren

De taxateur van Alfred in Business staat ingeschreven in het register Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), voldoet aan de criteria voor permanente educatie van het NRVT en is onderworpen aan de tuchtrechtspraak en het doorlopende toezicht van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

U kunt bij ons terecht voor de volgende taxaties:

  • Aan- en verhuurbeslissingen;
  • Aan- en verkoopbelissingen;
  • Hypothecaire (her)financiering;
  • Interne doeleinden (jaarcijfers, fiscaliteiten);
  • Minnelijke waarderingen;
  • Residuele grondwaardebepalingen.
Zakelijk vastgoed adviesgesprek
Logo