Slim wonen

Comfortabel, duurzaam, veilig én slim wonen!

Gemak dient de mens. Dat is waar een smart home voor staat, maar er is meer. Wie gebruikmaakt van slimme technologieën maakt de woning niet alleen comfortabeler, maar ook duurzamer en veiliger. Passend bij uw leefstijl en wooncomfort. Een smart home houdt rekening met de omgeving, de tijd, de stand van de zon en met de temperatuur van uw woning, alles overzichtelijk in één dashboard. U heeft er geen omkijken naar: u geeft alleen aan wat u graag wilt en al uw apparaten worden zo geprogrammeerd dat ze op ieder moment van de dag doen wat ze moeten doen. Volledig geautomatiseerd, maar altijd handmatig aan te passen. Voor uw comfort wanneer u thuis bent en voor uw veiligheid wanneer u slaapt of afwezig bent. Energie wordt gemonitord en alleen verbruikt waar het nodig is. Dat is slim geregeld!

Comfortabel, duurzaam en veilig wonen

In een smart home kunnen in principe alle elektronische apparaten met elkaar communiceren. Als u apparatuur heeft die van zichzelf niet slim is, dan kan die in de meeste gevallen smart gemaakt worden. Gaat u slapen, dan schakelt bijvoorbeeld het alarm vanzelf in. En is het ochtend, dan kunnen uw gordijnen automatisch opengaan zodra de wekker afgaat. Heeft u liever dat uw verlichting langzaam aangaat? Of wilt u wakker worden met uw favoriete muziek? Moet de thermostaat aanslaan of juist uitgaan als u de deur uitgaat? Alles is mogelijk! Zelfs het automatisch aanzetten van de handdoekenradiator of uw koffiezetapparaat is mogelijk. Dat is nog eens comfortabel, duurzaam, veilig én slim wonen

Neem contact op
Domotica schets
Gang met slimme verlichting

Slimme verlichting

Slimme verlichting wordt aan uw lifestyle aangepast en er wordt rekening gehouden met gebruik van de ruimte, lichtinval en intensiteit. Een schakelaar is niet nodig, de verlichting gaat met u mee, waar u zich ook bevindt in de woning. De verlichting dimt automatisch zodra u naar bed gaat. In de nacht zal de verlichting u gepast begeleiden voor een toiletbezoek, zodat u veilig naar het toilet kunt gaan zonder té fel licht. Uw smart home leert uw manier van wonen kennen en past de verlichting hierop aan tot een comfortabel niveau, waar en hoe ú het wilt.

Slimme beveiliging

Met een slimme beveiliging beschermt uw smart home u tegen gevaren, zoals brand, wateroverlast, giftige gassen en inbrekers. Slimme sensoren en beveiligingscamera’s waarschuwen u op tijd, schrikken af of simuleren dat er bewoners aanwezig zijn. Ook zorgen ze ervoor dat de stroom van bepaalde apparaten wordt uitgezet wordt zodra u van huis bent, zoals bijvoorbeeld een vergeten strijkijzer.

De ideale keuken bevat een koelkast die de inhoud bewaakt, recepten laat zien, bestellingen kan plaatsen, de oven of magnetron bestuurt, afvalcontainers die met sensoren openen en optimale afzuiging heeft voor nare luchtjes….en nog veel meer!

Uw tuinonderhoud kan verminderd worden waarbij het gazon perfect gemaaid wordt en alle planten precies genoeg vocht krijgen. U wilt zonder sleutel gaan joggen, maar het huis moet wel goed vergrendeld worden. Het is dan mogelijk om een intercom te plaatsen die uw gezicht (en iedereen die u toevoegt) herkent en dan automatisch het slot ontgrendelt. Dit kan ook op afstand toegepast worden voor het binnenlaten van een pakketbezorger of interieurverzorgster.

Of het nu gaat om een eigen thuisbioscoop of uw muzikale hobby, wellness area of schilder atelier. Licht, geur, klimaat en audio wordt zo geprogrammeerd voor de ultieme beleving hiervan.

Slimme beveiliging
Code voor advies

Advies gebaseerd op uw leefritme

Laat u goed adviseren over het slim maken van uw woning. Een advies op basis van uw leefritme, wensen, behoeften en budget. Welke domotica is voor u van toegevoegde waarde? Misschien wilt u slimme verlichting die aangaat als u langsloopt. Een automatisch binnenklimaat waarmee u duurzamer en energiezuiniger woont. Of een beveiligingsinstallatie waarmee u uw woning beschermt. Of alles gecombineerd! Met de slimme technologieën wordt uw woning gegarandeerd comfortabeler, duurzamer en veiliger. Alfred Services regelt uw smart home eenvoudig en snel. Nieuwsgierig naar hoe uw huis een smart home kan worden? Neem vrijblijvend contact op via welkom@alfredbakker.nl en 050 – 534 45 33.

Over Alfred Services

Alles in één app is ons motto. Voor ieder slim apparaat is tegenwoordig een aparte app. Alfred Services maakt het mogelijk om alles te regelen vanuit één app. Alle slimme technologie kunnen worden geïntegreerd, zodat alles onderling met elkaar samenwerkt en uw leefcomfort naar een hoger niveau wordt getild. Wij creëren met veel plezier voor elke klant het persoonlijke droomhuis. En omdat dat iedereen anders is, beginnen we altijd met een uitgebreide intake. Zo komen we tot een passend advies. We kijken daarbij naar gemak, veiligheid en duurzaamheid. Op basis daarvan realiseren wij het maximale wooncomfort binnen het beschikbare budget. Wij combineren hiervoor onze jarenlange kennis van domotica en onze klantgerichtheid met uw persoonlijke woonwensen en leefritme. Zo zorgen wij ervoor dat u maximaal kunt genieten van uw smart home.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We bespreken dat wat u wilt en wat de mogelijkheden zijn om van uw huis een smart home te maken.

Neem contact op
Cactussen voor een spiegel
Logo