Aankoopadviesdagen

Heeft u al meerdere keren een huis bezichtigd, maar werd u telkens overboden door andere kopers? Wilt u gewoon zekerheid dat u in één keer de juiste woning koopt? Of zoekt u een makelaar die de aankoop van uw huis succesvol afrondt? Als dat één van uw vragen is, helpen wij u graag verder.

Vrijblijvend aankoopadviesgesprek aanvragen

Vrijblijvend aankoopadviesgesprek aanvragen

Een specialist naast u bij aankoop van een woning: prettig idee

Als u een woning wilt kopen, staat u voor tal van keuzes. Keuzes waarbij niet zelden verstand en gevoel om de voorrang strijden. Op die momenten staan wij u naast en helpen wij u. Met een duidelijke mening over de woning die u wilt kopen. Met ideeën over de mogelijkheden van een woning. Met ervaring in het onderhandelen. Maar ook met concrete oplossingen voor bijvoorbeeld de financiering en hulp bij juridische zaken. Eigenlijk kunt u geen vraag hebben rond de aankoop, verbouwing en verhuizing, of wij helpen u (al dan niet samen met partners, zoals hypotheekspecialisten). En omdat er soms veel in korte tijd moet gebeuren als uw droomwoning eindelijk te koop komt, zijn wij ook na kantooruren bereikbaar!

Interesse om bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan eens binnen bij ons kantoor aan de Rijksstraatweg 233 te Haren, maak een afspraak via e-mail of telefoon of vul het formulier in.

Logo