Logo
Kopen zonder zorgen

Als woningzoekende klant van Alfred makelaars ontvangt u het woningaanbod op basis van uw eigen wensen en criteria. Dit aanbod ontvangt u vóórdat het aanbod op de landelijke websites verschijnt. Dit betreft ons eigen aanbod, maar ook van onze concullega’s én het stille verkoop aanbod. Hiervoor maken wij gebruik van een uniek zoeksysteem, zodat wij u proactief kunnen begeleiden bij een snelle en succesvolle aankoop.

Uw aankoopmakelaar

Door het in arm nemen van Alfred als uw aankoop makelaar, bespaart u geld, tijd en zorgen. Wij gaan met u mee naar alle bezichtigingen en voorzien u van juridisch, bouwkundig en financieel advies. Door een expert aan uw zijde te hebben, profiteert u optimaal van meer dan 60 jaar aan kennis en ervaring. Ook kunt u hierdoor gebruik maken van ons regionaal én landelijk dekkende netwerk.

U krijgt meer voor elkaar, met Alfred+ als makelaar!

Woning zoeken met Alfred

plus oranje

Wij gaan hiervoor binnen onze portefeuille, nieuw aanbod, collegiaal aanbod en bij woningen die niet op de markt zijn, op zoek naar een geschikt pand dat aan uw woonwensen voldoet. De specialisten van Alfred zullen hun uiterste best doen om voor u alles in kaart te brengen op het bouwkundige vlak, juridische vlak, waarde technische aspecten en het financiële plaatje.

Mocht de onderhandeling leiden tot overeenstemming, dan zorgen wij voor een correcte afhandeling van de koopakte, eventuele clausules, voorbehouden, termijnen en eventueel overgenomen roerende zaken. Nadat eventuele voorbehouden verlopen zijn, zullen wij met u voorafgaand aan de juridische overdracht nog een eindinspectie in de woning houden, waar wij nogmaals controleren of alles voldoet aan hetgeen afgesproken. Hierna zullen wij naar de notaris gaan.

Wij beperken de juridische aansprakelijkheid tot het minimum en sluiten mede daarom een specifieke rechtsbijstandverzekering af voor extra juridische bescherming. Ook na een aankoop kunt u een beroep op Alfred Makelaars & Adviseurs doen als woordvoerder en/of getuige bij onvolkomenheden.

Begin uw zoektocht
mensen

Nuances

Als geen ander kent Alfred makelaars & adviseurs die fijnere nuances van het goede leven. Daarin bemiddelt ze al ruim 60 jaar in de aan- en verkoop van de mooiste huizen in Haren, Groningen en de kop van Drenthe. Dat doet ze met een grote expertise en met de intentie om u als koper alle zorgen uit handen te nemen. Niet vanuit de luie bureaustoel of passief via een website, maar actief, innovatief en betrokken. Het gaat om de vonk die moet gaan vlammen. En met dat ontsteken van die vlam kunnen wij u in alle facetten van de aankoop bijstaan.

Vertrouwenspersoon

Bij Alfred+ makelaars krijgt u één gespecialiseerde aankoopcoördinator, een vertrouwenspersoon die u intern en extern bij alle zaken die de aankoop van een woning betreft begeleidt. Korte, directe lijnen, zonder ruis en overbodige bureaucratie en gericht op het op zo kort mogelijke termijn behalen van het beste resultaat. Alfred+ makelaars & adviseurs is uw klankbord in het totale aankoopproces van de woning.

Financieel Maatwerk

Dankzij de intensieve samenwerking met Teerling & Partners kunt u bij Alfred makelaars & adviseurs profiteren van de expertise van de financieel adviseurs. Teerling & Partners is gehuisvest in hetzelfde kantoor als de makelaardij, wat de communicatielijnen in alle opzichten kort maakt. De financieel adviseurs weten vakkennis en creativiteit perfect te combineren in hun missie om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen. Teerling & Partners staat voor maatwerk waar u werkelijk iets mee kunt.

(Ver)bouwbegeleiding en vastgoedcommunicatie

Datzelfde geldt voor BCM Design ‘design your own home’, dat eveneens kantoor houdt in het kantoor van Alfred makelaars & adviseurs. Dankzij de expertise van BCM Design krijgt u snel en overzichtelijk inzicht in de kosten en duur van een eventuele (ver)bouw van een woning. Daarnaast kan zij visueel inzichtelijk maken m.b.v. visualisaties hoe een eventuele verbouw of aanpassing in of aan een woning eruit kan komen te zien. Essentiële kennis die in de onderhandeling kan worden meegenomen. Ook na de aankoop neemt BCM Design u graag de zorg uit handen die bij het (ver)bouwtraject komt kijken. Lees hier meer over (ver)bouwbegeleiding.

Logo