Logo
Kopen zonder zorgen

Als woningzoekende klant van Alfred makelaars ontvangt u het woningaanbod op basis van uw eigen wensen en criteria. Dit aanbod ontvangt u vóórdat het aanbod op de landelijke websites verschijnt. Dit betreft ons eigen aanbod, maar ook van onze concullega’s én het stille verkoop aanbod. Hiervoor maken wij gebruik van een uniek zoeksysteem, zodat wij u proactief kunnen begeleiden bij een snelle en succesvolle aankoop.

Vrijblijvend aankoopadviesgesprek aanvragen

Vrijblijvend aankoopadviesgesprek aanvragen

Door het in arm nemen van Alfred als uw aankoop makelaar, bespaart u geld, tijd en zorgen. Wij gaan met u mee naar alle bezichtigingen en voorzien u van juridisch, bouwkundig en financieel advies. Door een expert aan uw zijde te hebben, profiteert u optimaal van meer dan 60 jaar aan kennis en ervaring. Ook kunt u hierdoor gebruik maken van ons regionaal én landelijk dekkende netwerk.

U krijgt meer voor elkaar, met Alfred+ als makelaar!

CheckGrootste aanbod stille verkoop in de regio
CheckBesparing van geld, tijd en zorgen
CheckMakelaars, financieel adviseurs en (ver)bouwspecialisten
CheckOnze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 9.4

Onze klanten aan het woord

Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 9.4

Woning zoeken met Alfred

plus oranje

Binnen het gehele woningaanbod gaat Alfred pro-actief op zoek naar een geschikt pand dat aan uw woonwensen voldoet, met inbegrip van stille verkoop, nieuw aanbod, collegiaal aanbod en woningen die nog niet op de markt zijn. De deskundigen van Alfred zetten zich maximaal in om alle aspecten op het gebied van bouwkunde, juridische zaken, waardebepaling en financiële details voor u in kaart te brengen.

Indien de onderhandelingen tot overeenstemming leiden, nemen wij de correcte afhandeling van de koopakte, eventuele clausules, voorbehouden, termijnen en mogelijke overgenomen roerende zaken op ons. Na het verstrijken van eventuele voorbehouden, voeren we samen met u een eindinspectie in de woning uit om te verifiëren of alles overeenkomt met de gemaakte afspraken. Vervolgens begeleiden wij u naar de notaris.

Met als doel het beperken van juridische aansprakelijkheid tot een minimum, sluiten we een specifieke rechtsbijstandverzekering af voor extra juridische bescherming. Ook na de aankoop kunt u op Alfred Makelaars & Adviseurs rekenen als vertegenwoordiger en/of getuige in geval van onvolkomenheden.

Begin uw zoektocht
mensen

Nuances

Als geen ander kent Alfred makelaars & adviseurs die fijnere nuances van het goede leven. Daarin bemiddelt ze al ruim 60 jaar in de aan- en verkoop van de mooiste huizen in Haren, Groningen en de kop van Drenthe. Dat doet ze met een grote expertise en met de intentie om u als koper alle zorgen uit handen te nemen. Niet vanuit de luie bureaustoel of passief via een website, maar actief, innovatief en betrokken. Het gaat om de vonk die moet gaan vlammen. En met dat ontsteken van die vlam kunnen wij u in alle facetten van de aankoop bijstaan.

Vertrouwenspersoon

Bij Alfred+ makelaars krijgt u één gespecialiseerde aankoopcoördinator, een vertrouwenspersoon die u intern en extern bij alle zaken die de aankoop van een woning betreft begeleidt. Korte, directe lijnen, zonder ruis en overbodige bureaucratie en gericht op het op zo kort mogelijke termijn behalen van het beste resultaat. Alfred+ makelaars & adviseurs is uw klankbord in het totale aankoopproces van de woning.

Financieel Maatwerk

Dankzij de intensieve samenwerking met Teerling & Partners kunt u bij Alfred makelaars & adviseurs profiteren van de expertise van de financieel adviseurs. Teerling & Partners is gehuisvest in hetzelfde kantoor als de makelaardij, wat de communicatielijnen in alle opzichten kort maakt. De financieel adviseurs weten vakkennis en creativiteit perfect te combineren in hun missie om voor u de beste opties op korte en langere termijn te berekenen. Teerling & Partners staat voor maatwerk waar u werkelijk iets mee kunt.

(Ver)bouwbegeleiding en vastgoedcommunicatie

Datzelfde geldt voor BCM Design ‘design your own home’, dat eveneens kantoor houdt in het kantoor van Alfred makelaars & adviseurs. Dankzij de expertise van BCM Design krijgt u snel en overzichtelijk inzicht in de kosten en duur van een eventuele (ver)bouw van een woning. Daarnaast kan zij visueel inzichtelijk maken m.b.v. visualisaties hoe een eventuele verbouw of aanpassing in of aan een woning eruit kan komen te zien. Essentiële kennis die in de onderhandeling kan worden meegenomen. Ook na de aankoop neemt BCM Design u graag de zorg uit handen die bij het (ver)bouwtraject komt kijken. Lees hier meer over (ver)bouwbegeleiding.

Logo